Club 24 Contributers / Supporters

Allan Olsen
Skuespiller, For-
fatter
Henrik Rindom
Læge med spec. i afhængighed
3 people-sitting-in-chairs-
  Michael Falch
Entertainer,
Forfatter     
Niels "Noller" Olsen
Entertainer,
Forfatter
Ole "Bogart" Michelsen
Filmanmelder, Redaktør
Ole Thestrup
Skuespiller
Jacob Haugaard
Komiker, Musiker, Skuespiller, tidl. MF.


Michael Falch

Sanger, guitarist, tekstforfatter og skuespiller.
Michael har udgivet 11 albums og har sideløbende med musikkarrieren medvirket i en række Tv-serier og film.
Han fik en Bodil for sin rolle som den navnløse detektiv i filmatiseringen af Dan Turèlls ”Mord i mørket”.
Michael har også udgivet 4 bøger.
 

Allan Olsen

Skuespiller og forfatter. Allan har medvirket i flere end 20 danske film og vandt i 1979 en Bodil for sin rolle som Johnny i ”Johnny Larsen” fra 1979, ligesom han høstede stor anerkendelse som Spacey i ”Midt om Natten” fra 1984 og i Tv-serien ”Én gang strømer”. I 2006 udgav Allan en selvbiografisk bog med titlen ”Et andet liv”
 

Henrik Rindom

Henrik er uddannet læge fra Århus Universitet og er i dag speciallæge i psykiatri. Henrik er en af de 10 mest citerede eksperter på rusmiddelområdet og er en hyppig gæst i såvel de elektroniske medier som i både landsdækkende og lokale aviser. Henrik har de seneste år arbejdet på Hvidovre Hospital bl.a. ved projekt ”Stofrådgivningen”, som er et behandlingstilbud til unge stofmisbrugere. Henrik er forfatteren til bogen ”Rusmidlernes Biologi”
 

Henrik Thiesen

Henrik er uddannet læge og er i dag speciallæge, afdelingslæge og daglig leder af Sundhedsprojektet på Sundholm.
Han har behandlet flere end 1.500 misbrugere og afhængige fra alkoholikere til gadenarkomaner. Desuden har Henrik i en årrække arbejdet med kemisk afhængighed på 2 private behandlingscentre.
 

Niels ”Noller” Olsen
 
Sanger, guitarist og tekstforfatter. Optrådte allerede i 1965 sammen med sin bror som opvarmningsband for ”The Kinks” i 1965. Siden fulgte adskillige albums og udenlandskoncerter. Den hidtidige kulminitation på karrieren er formentlig ”Smuk som et Stjerneskud”/”Fly On the Wings of Love”, der vandt det internationale Melodi Grand Prix.

Ole "Bogart" Michelsen
 
Ole er kulturjournalist og forfatter, som blev kendt som mangeårig vært i DR’s Filmprogram Bogart. Han deltog i Kulturkanonudvalget for film.
Ole er specielt berejst i Frankrig og var på et tidspunkt filminstruktørassisten for Jean-Pierre Melville på filmen Storgangsterens Sidste Kup fra 1966. Desuden fungerede han på freelance vilkår for DR og en lang række aviser under sit udlandsophold.
Tilbage i Danmark blev han ansat som kulturjournalist på DR, hvor han bl.a. startede filmmagasinet Bogart, som han fra 1985 omsatte til TV. Programmet kørte frem til 2002.
Efter DR har han koncentreret sig om at skrive bøger og holde foredrag om alkoholisme, og kampen for at komme ud af den.

Ole Thestrup

Ole er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Herefter engagement på Aarhus Teater og siden hen også ansat på Det Kongelige Teater. Ole har medvirket i en lang række revyer og adskillige roller på forskellige teatre. Fra TV huskes han måske bedst som den koleriske ejendomsinspektør Erik Jensen fra serien ”Een stor familie”.

Derudover har Ole medvirket i flere end 20 spillefilm.

Jacob Haugaard

Komiker, musiker, skuespiller og tidligere medlem af Folketinget.

Jacob har blandt andet arbejdet som rengøringsassistent, murerarbejdsmand, montør, sømand mm.

I dag er han komiker, tekstforfatter, sangskriver og musiker.

Jacob dannede i ’80 Jydekompagniet sammen med Finn Nørbygaard, og ”makkerparret” blev landskendte gennem DR TV’s underholdningsprogram ”Lørdagskanalen”.

Jacob har lavet adskillige underholdningsprogrammer på TV og medvirket i en række danske spillefilm.